Cuprins

Chaturi partajate

O discuție împărtășită este aceeași negociere văzută de ambele părți: tu și persoanele care participă vedeți aceleași linii de comandă, aceleași sarcini și aceleași plăți.

Participare deplină pentru ambele părți#

  • Fiecare membru poate adăuga, edita și șterge linii de comandă, sarcini și plăți — nu doar proprietarul.
  • Fiecare modificare se salvează instantaneu: când cealaltă parte deschide sau reîmprospătează discuția, vede ultima versiune.
  • Discuțiile cu noutăți de la ultima ta vizită apar cu aldine în lista de discuții.

Acces doar pentru membri#

Accesul este strict: cine nu este membru al unei discuții nu o poate vedea, nici măcar cu un link direct. Doar persoanele invitate participă la negociere.